- Recepty studené kuchyně
- Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
- Suroviny ve studené kuchyni
- Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
- Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
-
Vlastní recepty studené kuchyně
- Polévky studené
- Základní vývary z mas
- Polévky z masitých vývarů
- Ovocné polévky
- Rosol
- Majonézy
- Studené omáčky
- Zeleniny a houby připravované octem
- Saláty
- Máslové krémy
- Sýry a tvaroh v různé úpravě
- Vaječná jídla
- Zeleninové pokrmy
- Rybí polévky
- Marinování ryb
- Ryby konservované a uzené v různých úpravách
- Slanečci v různých úpravách
- Kaviár a jeho použití
- Korýši a pokrmy z nich
- Lasturovci, jejich úprava a podávání
- Cocktaily – lahůdková směs ve sklenicích
-
Masité pokrmy
- Základní úpravy masa
- Vývary potřebné k úpravě mas
- Šťáva z pečeně
- Hovězí maso v různé úpravě
-
Telecí maso v různé úpravě
- Telecí kýta
- Telecí kýta pečená
- Telecí kýta s párky, pečená
- Telecí kýta plněná, pečená
- Telecí kýta po myslivecku
- Telecí řízky (steaks) obložené, studené
- Telecí řízky (steaks) plněné husími játry
- Telecí řízky smažené (vídeňské)
- Telecí ledvina (pečínka)
- Telecí hřbet pečený, obložený
- Telecí ledvina pečená, s francouzským salátem
- Telecí kotlety v rosolu
- Telecí kotlety podle budapeštského způsobu
- Telecí panenská
- Telecí plec
- Závin z telecího plecka
- Telecí hrudí
- Telecí hrudí nadívané
- Telecí hrudí s paštikovou nádivkou
- Telecí sekaná pečeně
- Telecí brzlík
- Telecí brzlík v rosolu
- Telecí brzlík s uzeným jazykem
- Telecí mozeček vařený
- Telecí mozeček s bylinkovooctovou omáčkou
- Telecí mozeček s tatarskou omáčkou
- Telecí mozeček v rosolu
- Telecí srdce plněné
- Telecí hlava vařená, s bylinkovooctovou omáčkou
- Huspenina z telecí hlavy
- Nákyp z telecích jater, studený
- Hašé z telecího masa
- Pirožky plněné telecím hašé
- Vepřové maso v různé úpravě
- Skopové a jehněčí maso v různé úpravě
- Drůbež domácí v různé úpravě
- Zvěřina v různé úpravě
- Galantiny
- Paštiky
- Pěny
- Malé studené zákusky (deserty)
- Chlebíčky v různé úpravě
- Rosolové (zrosolovatělé) pokrmy ve speciální úpravě
- Nářezové mísy
- Obložené mísy
- Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
- Novinky
Vyhledávání
Používáme legální fotky z Fotolia.com