- Recepty studené kuchyně
- Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
- Suroviny ve studené kuchyni
- Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
- Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
-
Vlastní recepty studené kuchyně
- Polévky studené
- Základní vývary z mas
- Polévky z masitých vývarů
- Ovocné polévky
- Rosol
- Majonézy
- Studené omáčky
- Zeleniny a houby připravované octem
- Saláty
- Máslové krémy
- Sýry a tvaroh v různé úpravě
- Vaječná jídla
- Zeleninové pokrmy
- Rybí polévky
- Marinování ryb
- Ryby konservované a uzené v různých úpravách
- Slanečci v různých úpravách
- Kaviár a jeho použití
- Korýši a pokrmy z nich
- Lasturovci, jejich úprava a podávání
- Cocktaily – lahůdková směs ve sklenicích
-
Masité pokrmy
- Základní úpravy masa
- Vývary potřebné k úpravě mas
- Šťáva z pečeně
-
Hovězí maso v různé úpravě
- Hovězí svíčková
- Svíčková pečeně po anglicku
- Svíčková pečeně po anglicku, obložená
- Svíčková pečeně v lístkovém těstě
- Řezy ze svíčkové (tournedos)
- Řezy ze svíčkové s míchanými vajíčky
- Řezy ze svíčkové podle ruského způsobu
- Řezy ze svíčkové s husími játry
- Řezy ze svíčkové s rýžovým salátem
- Biftek americký
- Biftek tatarský
- Roštěnec
- Roštěnec pečený po anglicku (rostbíf)
- Roštěnec pečený po anglicku, obložený
- Roštěnec pečený po anglicku, s chřestovou majonézou
- Hašé z hovězího masa
- Puding z hovězího masa
- Sekaná pečeně
- Závin ze sekaného masa
- Hovězí jazyk uzený vařený, obložený
- Jazyk zalitý v rosolu
- Telecí maso v různé úpravě
- Vepřové maso v různé úpravě
- Skopové a jehněčí maso v různé úpravě
- Drůbež domácí v různé úpravě
- Zvěřina v různé úpravě
- Galantiny
- Paštiky
- Pěny
- Malé studené zákusky (deserty)
- Chlebíčky v různé úpravě
- Rosolové (zrosolovatělé) pokrmy ve speciální úpravě
- Nářezové mísy
- Obložené mísy
- Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
- Novinky
Vyhledávání
Používáme legální fotky z Fotolia.com