- Recepty studené kuchyně
- Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
- Suroviny ve studené kuchyni
- Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
- Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
-
Vlastní recepty studené kuchyně
- Polévky studené
- Základní vývary z mas
- Polévky z masitých vývarů
- Ovocné polévky
- Rosol
- Majonézy
- Studené omáčky
- Zeleniny a houby připravované octem
- Saláty
- Máslové krémy
- Sýry a tvaroh v různé úpravě
- Vaječná jídla
- Zeleninové pokrmy
- Rybí polévky
- Marinování ryb
-
Ryby konservované a uzené v různých úpravách
- Losos konzervovaný ve vlastní šťávě s tatarskou omáčkou
- Losos sladkovodní uzený, s máslem
- Olejovky obložené
- Sardelová očka plněná
- Sardele s olivami
- Sleď marinovaný (kyselý), plněný
- Lahůdkové závitky z kyselého sledě
- Sleď se salátovou kaší
- Sledi uzení (uzenáče)
- Sledi uzení, s bramborovým salátem
- Šproty uzené, marinované
- Šproty v oleji, s kečupem
- Tresčí játra s citronem
- Tresčí játra v kelímcích
- Treska uzená
- Tuňák konservovaný v oleji
- Tuňák konservovaný, marinovaný
- Tuňák v paštičkách
- Úhoř uzený
- Slanečci v různých úpravách
- Kaviár a jeho použití
- Korýši a pokrmy z nich
- Lasturovci, jejich úprava a podávání
- Cocktaily – lahůdková směs ve sklenicích
- Masité pokrmy
- Galantiny
- Paštiky
- Pěny
- Malé studené zákusky (deserty)
- Chlebíčky v různé úpravě
- Rosolové (zrosolovatělé) pokrmy ve speciální úpravě
- Nářezové mísy
- Obložené mísy
- Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
- Novinky
Vyhledávání
Používáme legální fotky z Fotolia.com