Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně > Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů > Přírodní barviva > Červená barva

Červená barva

    Připravíme ji snadno z červené řepy. Uvařenou červenou řepu jemně rozsekáme, dáme do ubrousku a vymačkáme. Vytékající šťávu zachytíme do skleničky, přidáme k ní malounko octa a používáme ji. Také šťáva z nakládané červené řepy, pokud není zakalena, hodí se dobře pro tento účel.

 

  • Recepty studené kuchyně
  • Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
  • Suroviny ve studené kuchyni
  • Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
    • Ozdoby přílohové
    • Ozdobná bodla
    • Ozdobné stříkání
    • Ozdoby dekorativní
    • Kresba z lanýžů
    • Ozdoby tvarové
    • Podstavce
    • Přírodní barviva
      • Červená barva
      • Zelená barva
      • Hnědá barva
  • Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
  • Vlastní recepty studené kuchyně
  • Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
  • Novinky

Vyhledávání

Líbí se nám

  • Japonské suši
  • Recepty na gril
  • Grilování s Weberem
  • Steaky a bifteky

Používáme legální fotky z Fotolia.com


Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet