
- Recepty studené kuchyně
- Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
- Suroviny ve studené kuchyni
- Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
- Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
- Vlastní recepty studené kuchyně
-
Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
- Výběr studených předkrmů (hors – d´oeuvres)
-
Výběr studených večeří
- Zeleninový salát se sojovými boby
- Rýžový salát s rybím masem
- Špekáčkový salát
- Pražský salát
- Ruský salát
- Pivní sýr
- Šunkový sýr
- Rajský sýr pěnový
- Smažený ementál s tatarskou omáčkou
- Tvarůžkový krém
- Míchaná vejce s rybou
- Smažená vejce s francouzským salátem
- Obložená vejce se zeleninovým salátem
- Okurky čerstvé, plněné rýžovým salátem
- Paprikové lusky, plněné salátem z telecích nožek
- Candát plněný
- Úhoř vařený na modro, s remuládovou omáčkou
- Kapr vařený na modro, v rosolu
- Kapr marinovaný
- Bělice vařená, s cibulovou omáčkou
- Sleď pečený, marinovaný
- Rybí huspenina
- Filátka ze slanečka, obložená
- Řezy ze svíčkové s míchanými vajíčky
- Hašé z hovězího masa
- Závin ze sekaného masa se salátovou kaší
- Telecí kýta pečená, s plněným rajským jablkem
- Telecí řízek smažený se salátem
- Telecí hrudí nadívané, se salátem z rajských jablek
- Telecí sekaná pečeně s kyselou okurkou
- Telecí srdce plněné s čekankovým salátem
- Huspenina z telecí hlavy
- Vepřová pečeně se zeleninou uvařenou na kyselo
- Kmínová pečínka s plněnou paprikou
- Vepřová kotleta v rosolu
- Šunka se švédskou omáčkou
- Vepřový bůček nadívaný
- Huspenina z vepřového masa s cibulí
- Tlačenka s bulharským zeleninovým salátem
- Uzené maso vařené, se salátem z červeného zelí
- Skopová pečínka s rýžovým salátem
- Kuře nadívané, pečené, s ovocným salátem
- Kuře pečené na roštu, s paprikovou omáčkou
- Kachna pečená, s okurkovým salátem
- Husa pečená, se salátem z hlávkového zelí
- Husí játra pečená s mandlemi
- Sekaná ze zaječího masa s brusinkovou omáčkou
- Srnčí žebírko s pomerančem
- Bažant v rosolu s mysliveckým salátem
- Paštika z vepřového masa s hříbkovým salátem
- Paštika z ryb s majonézou
- Jazyková pěna s chřestovou majonézou
- Piškotové závitky s rajskými jablky
- Obložené chlebíčky
- Vhodná kombinace teplých jídel se studenými
- Dávky studených pokrmů pro jednu osobu
- Novinky
Vyhledávání
Používáme legální fotky z Fotolia.com