- Recepty studené kuchyně
- Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
- Suroviny ve studené kuchyni
- Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
- Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
-
Vlastní recepty studené kuchyně
- Polévky studené
- Základní vývary z mas
- Polévky z masitých vývarů
- Ovocné polévky
- Rosol
- Majonézy
- Studené omáčky
- Zeleniny a houby připravované octem
- Saláty
- Máslové krémy
- Sýry a tvaroh v různé úpravě
-
Vaječná jídla
- Vejce míchaná
- Vejce sázená (pečená)
-
Vejce ztracená
- Vaření ztracených vajec
- Ztracená vejce s hlávkovým salátem
- Ztracená vejce v hnízdečku
- Ztracená vejce po jarním způsobu
- Ztracená vejce s remuládovou omáčkou
- Ztracená vejce se šunkou
- Ztracená vejce se šunkovou pěnou
- Ztracená vejce s chřestem
- Ztracená vejce podle francouzského způsobu
- Ztracená vejce podle švýcarského způsobu
- Vejce smažená
- Vejce vařená na hniličko
- Vejce v kelímcích
- Vejce vařená na tvrdo
- Vejce plněná a obložená
- Zeleninové pokrmy
- Rybí polévky
- Marinování ryb
- Ryby konservované a uzené v různých úpravách
- Slanečci v různých úpravách
- Kaviár a jeho použití
- Korýši a pokrmy z nich
- Lasturovci, jejich úprava a podávání
- Cocktaily – lahůdková směs ve sklenicích
- Masité pokrmy
- Galantiny
- Paštiky
- Pěny
- Malé studené zákusky (deserty)
- Chlebíčky v různé úpravě
- Rosolové (zrosolovatělé) pokrmy ve speciální úpravě
- Nářezové mísy
- Obložené mísy
- Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
- Novinky
Vyhledávání
Používáme legální fotky z Fotolia.com