Sýrové pečivo čajové

    Nejdříve si upečeme slané pečivo k plnění . Polovinu z upečených tvarů potřeme pěnovým sýrem, a to buď rajským, sardelovým anebo lososovým, nebo sýrem šunkovým, nebo některým ze sýrů krémových nebo liptovským sýrem. Druhou polovinu upečených tvarů zakryjeme tvary, které jsme potřeli, a upravíme vše na mísu. Můžeme ještě na každý jednotlivý kousek pečiva vystříknout ze sýra malou hvězdičku, do které zasadíme malý kousek červené řepy nebo kapary apod. Dbejme však, abychom takto upečené a naplněné sýrové pečivo upravili vzhledně na čtverhrannou plochou mísu, a to tak, aby vždy stejné tvary byly narovnány na mísu do jedné řady. Touto úpravou pečivo nejlépe zapůsobí. Sýrové pečivo čajové podáváme k čaji, k pivu, vínu apod.