
- Recepty studené kuchyně
- Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
- Suroviny ve studené kuchyni
- Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
- Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
-
Vlastní recepty studené kuchyně
- Polévky studené
- Základní vývary z mas
- Polévky z masitých vývarů
- Ovocné polévky
- Rosol
- Majonézy
- Studené omáčky
- Zeleniny a houby připravované octem
- Saláty
- Máslové krémy
- Sýry a tvaroh v různé úpravě
- Vaječná jídla
- Zeleninové pokrmy
- Rybí polévky
-
Marinování ryb
-
Ryby sladkovodní v různých úpravách
- Pstruzi na modro s francouzským salátem
- Pstruzi na modro v rosolu
- Pstruzi pečení marinovaní
- Pstruzi dušení na slanině (po anglicku)
- Závitky ze pstruhů
- Siveni vaření, s majonézou
- Lipan pečený, s rýžovým salátem
- Candát vařený, se zeleninou
- Candát v rosolu
- Candát plněný
- Štika v rosolu
- Štika po italsku, obložená
- Štika plněná
- Mník vařený s bylikovooctovou omáčkou
- Hlavatka vařená, s chřestem
- Losos vařený, s kaviárem
- Kotlety z lososa
- Losos vařený vcelku, upravený na míse
- Sumec se sardelemi
- Závitky ze sumce
- Úhoř vařený na modro
- Úhoř v rosolu
- Úhoř marinovaný, vařený
- Úhoř marinovaný, pečený
- Kapr vařený na modro
- Kapr vařený na modro v rosolu
- Kapr marinovaný (třeboňský způsob)
- Kapr s majonézovou marinádou
- Kapr marinovaný (italský způsob)
- Líni vaření, s rajskými jablky
- Líni vaření na modro, v rosolu
- Okouni s tatarskou omáčkou
- Bělice vařené, s cibulovou omáčkou.
- Ryby mořské v různých úpravách
- Speciální pokrmy z ryb sladkovodních a mořských
-
Ryby sladkovodní v různých úpravách
- Ryby konservované a uzené v různých úpravách
- Slanečci v různých úpravách
- Kaviár a jeho použití
- Korýši a pokrmy z nich
- Lasturovci, jejich úprava a podávání
- Cocktaily – lahůdková směs ve sklenicích
- Masité pokrmy
- Galantiny
- Paštiky
- Pěny
- Malé studené zákusky (deserty)
- Chlebíčky v různé úpravě
- Rosolové (zrosolovatělé) pokrmy ve speciální úpravě
- Nářezové mísy
- Obložené mísy
- Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
- Novinky
Vyhledávání
Používáme legální fotky z Fotolia.com