Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně > Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů > Kvasnicové těsto > Pečení kvasnicového chleba

Pečení kvasnicového chleba

    Při pečení kvasnicového těsta všeobecně platí, že malé kusy, např. housky, tyčinky apod., pečeme v horké troubě rychle, prudce; větší kusy, jako jsou chlebové veky apod., pečeme pomaleji. Kvasnicové těsto pečeme vždycky v horké troubě. Větší kusy nesmíme příliš brzo vyndávat z trouby, chceme-li se přesvědčit, jak se pečou, neboť se mohou srazit.

 

 

  • Recepty studené kuchyně
  • Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
  • Suroviny ve studené kuchyni
  • Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
  • Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
    • Kvasnicové těsto
      • Pečení kvasnicového chleba
      • Veky pro obložené chlebíčky
      • Italský chléb
      • Švýcarské briošky
      • Malé housky
      • Dalamánky z bramborového těsta
      • Slané tyčinky z kvasnicového těsta
      • Slané preclíky
    • Lístkové těsto
    • Pálené těsto
    • Křehké těsto
  • Vlastní recepty studené kuchyně
  • Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
  • Novinky

Vyhledávání

Líbí se nám

  • Japonské suši
  • Recepty na gril
  • Grilování s Weberem
  • Steaky a bifteky

Používáme legální fotky z Fotolia.com


Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet