Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně > Suroviny ve studené kuchyni > Zelenina > Konservování zeleniny

Konservování zeleniny

    Nemáme-li vhodné místnosti pro uskladnění zeleniny na delší dobu, pak je lépe, když ji konservujeme. Buď ji sušíme, nakládáme do soli, do omastku, necháme mléčně kvasit, nebo ji sterilujeme v octovém nebo slabě solném roztoku ve sklenicích s patentním uzávěrem.

 

  • Recepty studené kuchyně
  • Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
  • Suroviny ve studené kuchyni
    • Maso
    • Drůbež
    • Zvěřina
    • Ryby
    • Kaviáry
    • Korýši
    • Lasturovci
    • Mléko a smetana
    • Sýry a tvaroh
    • Vejce
    • Tuky
    • Mouky a obiloviny
    • Moučné výrobky
    • Brambory
    • Zelenina
      • Zelenina cibulovitá
      • Zelenina kořenová
      • Zelenina košťálová
      • Zelenina listová
      • Zelenina plodová
      • Zelenina výhonková
      • Příprava zeleniny a postup při jejím vaření
      • Uchovávání zeleniny
      • Konservování zeleniny
      • Zeleninové konservy
    • Houby
    • Luštěniny
    • Ovoce, ovocné šťávy a zavařeniny
    • Zmražené potraviny
    • Koření a pochutiny
    • Želatina
    • Vína a lihoviny
  • Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
  • Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
  • Vlastní recepty studené kuchyně
  • Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
  • Novinky

Vyhledávání

Líbí se nám

  • Japonské suši
  • Recepty na gril
  • Grilování s Weberem
  • Steaky a bifteky

Používáme legální fotky z Fotolia.com


Fotografie použita dle Creative Commons avrene 
Tvorba webových stránek zdarmaWebnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet