Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně > Suroviny ve studené kuchyni > Sýry a tvaroh > Sýry plísňové

Sýry plísňové

Dělí se na dvě skupiny, a to:

 a) sýry s plísní na povrchu: camembert a de Brie.

Tyto sýry se podávají samostatně, obyčejně s máslem. Camembert se hodí také na smažení.

 

b) sýry s plísní uvnitř: rokfór (Niva) a gorgonzola.

Nejvhodněji upravujeme tyto sýry prolisováním a promícháním s máslem. Zalévají se také do rosolu v různých úpravách.

 

  • Recepty studené kuchyně
  • Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
  • Suroviny ve studené kuchyni
    • Maso
    • Drůbež
    • Zvěřina
    • Ryby
    • Kaviáry
    • Korýši
    • Lasturovci
    • Mléko a smetana
    • Sýry a tvaroh
      • Sýry měkké
      • Sýry tvrdé, bochníkové
      • Sýry plísňové
      • Sýry tvarohové
      • Sýry kyselé
      • Sýry tavené
      • Sýry uzené
      • Trvanlivost a jakost sýrů
      • Tvaroh
    • Vejce
    • Tuky
    • Mouky a obiloviny
    • Moučné výrobky
    • Brambory
    • Zelenina
    • Houby
    • Luštěniny
    • Ovoce, ovocné šťávy a zavařeniny
    • Zmražené potraviny
    • Koření a pochutiny
    • Želatina
    • Vína a lihoviny
  • Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
  • Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
  • Vlastní recepty studené kuchyně
  • Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
  • Novinky

Vyhledávání

Líbí se nám

  • Japonské suši
  • Recepty na gril
  • Grilování s Weberem
  • Steaky a bifteky

Používáme legální fotky z Fotolia.com


Vytvořte si web zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet