Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně > Suroviny ve studené kuchyni > Ryby > Ryby sladkovodní > III. jakost

III. jakost

 Karas, podoustev, tloušť, proudník, parma, cejn atd. Jsou to ryby žijící ponejvíce v našich řekách, některé z nich i v rybnících. Jejich maso je však většinou méně hodnotné, bez výraznější chuti. Kromě toho mají i velmi mnoho drobných kůstek. Používá se jich ponejvíce k marinování a k přípravě salátů. Tyto ryby loví hlavně rybáři-sportovci.

 

  • Recepty studené kuchyně
  • Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
  • Suroviny ve studené kuchyni
    • Maso
    • Drůbež
    • Zvěřina
    • Ryby
      • Ryby mořské
      • Ryby sladkovodní
        • I. jakost
        • II. jakost
        • III. jakost
      • Vaření ryb
      • Zabíjení ryb, úschova zabité ryby
      • Příprava a kuchání ryb
      • Vykostění a stahování ryb
    • Kaviáry
    • Korýši
    • Lasturovci
    • Mléko a smetana
    • Sýry a tvaroh
    • Vejce
    • Tuky
    • Mouky a obiloviny
    • Moučné výrobky
    • Brambory
    • Zelenina
    • Houby
    • Luštěniny
    • Ovoce, ovocné šťávy a zavařeniny
    • Zmražené potraviny
    • Koření a pochutiny
    • Želatina
    • Vína a lihoviny
  • Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
  • Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
  • Vlastní recepty studené kuchyně
  • Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
  • Novinky

Vyhledávání

Líbí se nám

  • Japonské suši
  • Recepty na gril
  • Grilování s Weberem
  • Steaky a bifteky

Používáme legální fotky z Fotolia.com


Vytvořte si web zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet