Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně > Suroviny ve studené kuchyni > Maso > Vepřové

Vepřové

   Pečínka, krkovička, kýta (ponejvíce jako šunka), plecko, ramínko, bůček, koleno, mozek, játra, hlava, nohy, kůže a uzené maso.    

   Vepřové maso se při úpravě poměrně málo spéká, a proto je vydatnější než masa ostatní. K úpravě studených pokrmů je nejlepší maso z mladých vepřů. Barva masa má být růžově červená. Nejcennější maso je pečínka, kýta a krkovička.    

 

  • Recepty studené kuchyně
  • Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
  • Suroviny ve studené kuchyni
    • Maso
      • Hovězí
      • Telecí
      • Vepřové
      • Skopové
      • Uzenářské výrobky
      • Masové konservy
    • Drůbež
    • Zvěřina
    • Ryby
    • Kaviáry
    • Korýši
    • Lasturovci
    • Mléko a smetana
    • Sýry a tvaroh
    • Vejce
    • Tuky
    • Mouky a obiloviny
    • Moučné výrobky
    • Brambory
    • Zelenina
    • Houby
    • Luštěniny
    • Ovoce, ovocné šťávy a zavařeniny
    • Zmražené potraviny
    • Koření a pochutiny
    • Želatina
    • Vína a lihoviny
  • Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
  • Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
  • Vlastní recepty studené kuchyně
  • Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
  • Novinky

Vyhledávání

Líbí se nám

  • Japonské suši
  • Recepty na gril
  • Grilování s Weberem
  • Steaky a bifteky

Používáme legální fotky z Fotolia.com


Fotografie použita dle Creative Commons avrene 
Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet