Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně

Recepty studené kuchyně > Suroviny ve studené kuchyni > Kaviáry > Kaviár náhražkový

Kaviár náhražkový

 

             Kromě pravého kaviáru dostává se na trh také tzv. německý nebo norský kaviár, který se vyrábí z jiker mořských a sladkovodních ryb a je drobněji zrnitý. Jikry se dosti solí a většinou uměle přibarvují černou barvou. Tento kaviár, který v jakosti daleko nedosahuje kaviáru pravého, je pouze slabou náhražkou a užívá se ho zejména k zdobení vařených vajec, obložených chlebíčků apod.

 

  • Recepty studené kuchyně
  • Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni
  • Suroviny ve studené kuchyni
    • Maso
    • Drůbež
    • Zvěřina
    • Ryby
    • Kaviáry
      • Kaviár pravý
      • Kaviár lisovaný
      • Kaviár lososový
      • Kaviár náhražkový
      • Úschova a doprava kaviáru
    • Korýši
    • Lasturovci
    • Mléko a smetana
    • Sýry a tvaroh
    • Vejce
    • Tuky
    • Mouky a obiloviny
    • Moučné výrobky
    • Brambory
    • Zelenina
    • Houby
    • Luštěniny
    • Ovoce, ovocné šťávy a zavařeniny
    • Zmražené potraviny
    • Koření a pochutiny
    • Želatina
    • Vína a lihoviny
  • Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů
  • Těsto a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů
  • Vlastní recepty studené kuchyně
  • Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy
  • Novinky

Vyhledávání

Líbí se nám

  • Japonské suši
  • Recepty na gril
  • Grilování s Weberem
  • Steaky a bifteky

Používáme legální fotky z Fotolia.com


Fotografie použita dle Creative Commons avrene 
Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet